Perheuintivuoro ja vanhempien rooli

Perheuintivuoro

Vanhemmilla on mahdollisuus uida tai käydä kuntosalilla seuran perheuintivuorolla kun on liittynyt jäseneksi. Jäsenmaksu on 20€ henkilöltä tai samassa taloudessa asuvalta perheeltä kokonaisuudessaan 60€. Kuntouintiin on varattu aina pitkä rata 8 sekä liukumäkiallas ja monitoimialtaan hierontalaitteiden pääty, jäsenet saavat myös käyttää saunaa.

Jäseneksi voi ilmoittautua Seuramappi sivuilla. Samassa taloudessa asuvilta vain kolmelta peritään jäsenmaksu, mutta kaikkien täytyy ilmoittautua Seuramapissa jäseneksi.

Perheuintivuorot ovat lauantaisin klo 15.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 18.00-21.00. Perheuintivuoron käyttö ei maksa, aulavalvojan vihkoon kirjataan nimi.

Toimitsijatehtävät

Oulun Uinti järjestää neljät omat kisat vuodessa Oulun Uimahallissa, syyskaudella Ruskauinnit ja Joulukuunkisat sekä kevätkaudella Oulun Uinnit ja Nuorisouinnit. Kaikkiin kisoihin tarvitaan vanhempien apua toimitsijatehtäviin.

Jos pääset yhdellekin jaksolle sinulle sopivaan tehtävään olisi siitä iso apu seuralle! Alla on linkki Google-Sheetsiin, josta voit valita itsellesi tehtävän eri kisoista:

Toimitsijatehtävät

Kisoissa tarjoillaan toimitsijoille ja heidän lapsilleen ruoka, lauantaina ja sunnuntaina sekä kahvittelua ja leipää. Tervetuloa mukavaan seuraan toimitsijatehtäviin!

Vanhempien rooli

Vanhemmilla on tärkeä tehtävä tukea lapsen ja nuoren harrastusta. Pienempien uimakouluissa saavat vanhemmat olla altaan reunalla varsinkin kauden alussa tukemassa pientä uimakoululaista ja myöhemmin uralla taata hyvät olosuhteet nuoren kehittymiselle seuraamalla, että nuori syö ja nukkuu hyvin. Kaikki palaute vanhemmilta on tervetullut, voit laittaa palautetta suoraan ohjaajalle tai valmentajalle tai toimistolle. Haluamme kehittää toimintaamme joka tasolla paremmaksi ja lapselle mielekkääksi, että hän oppii, kehittyy ja viihtyy uintiharrastuksen parissa.

Tulevat tapahtumat

 1. UIMATAITO KESÄKSI TAKUULLA UIMAKOULUT

  toukokuu 2 @ 16:45 - toukokuu 30 @ 18:15
 2. Uimakoulukauden päättäjäiset 27.5.

  toukokuu 27 @ 18:00 - 20:00
 3. OULUN UINNIN KEVÄTKOKOUS

  toukokuu 30 @ 19:00 - 20:00
 4. Liikunallinen kesäleiri I

  kesäkuu 4 @ 08:00 - kesäkuu 8 @ 16:00
 5. Liikunnallinen kesäleiri II

  kesäkuu 11 @ 08:00 - kesäkuu 15 @ 16:00
 6. Trampoliini- ja akrobatiakurssit

  kesäkuu 11 @ 08:30 - kesäkuu 21 @ 17:00


Oulun Uinti somessa