Liikuntasali, Wibit ja näyttötaulu

Seuralla on oma liikuntasali ja neuvotteluhuone. Molempia tiloja voidaan vuokrata sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ota yhteyttä Urheilutoimenjohtajaan.

Neuvotteluhuonetta käytetään kilpailukansliana ja palavereihin. Liikuntasalia käyttävät kaikki ryhmämme, joilla kuivaharjoittelua on, mahdollisuuksien mukaan kuivaharjoitteluun. Yritämme parhaamme mukaan jakaa tasapuolisesti liikuntasalivuorot, niin että liikuntasali on mahdollisimman paljon käytetty ja ryhmät saavat tasapuolisesti liikuntasalivuoroja. Liikuntasalista löytyvät mm. trampoliini, painot, äänentoistovälineistö, patjoja, erilaisia välineitä kuivaharjoitteluun, renkaat, peilit ja puolapuut.

Näyttötaulu

Oulun Uinti omistaa Oulun Uimahallin (Raksila) kymmenen neliön näyttötaulun. Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille tai henkilöille näkyvyyttä näyttötaululta. Pystymme tarjoamaan teille mainosaikaa taululta eri kohderyhmille tarpeittenne mukaan. Esimerkiksi aamuisin hallin käyttäjäkuntana ovat suurimmaksi osaksi vanhemmat ihmiset ja eläkeläiset. Päivisin hallin täyttävät koululaisryhmät ja iltaisin kuntoilevat työssäkäyvät ihmiset. Viikonloppuisin saatte kontaktin lapsiperheisiin ja vauvauintipäivinä, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, löytyvät pienten vauvojen vanhemmat ja sisarukset Oulun Uimahallilta.

Kysy tarjousta Oulun Uinnin Urheilutoimenjohtajalta.

Wibit

Oulun Uinnilla on ilmatäytteinen Wibit-vesirata, joka muuttaa uima-altaan nopeasti hauskaksi vesipuistoksi. Wibit on käytössä seuran vuorolla muutaman kerran kaudessa monipuolisuuspäivillä ja kauden päättäjäisissä. Lisäksi Wibittiä voidaan vuokrata. Kysy lisää Oulun Uinnin Urheilutoimenjohtajalta.

Tulevat tapahtumat

 1. UIMATAITO KESÄKSI TAKUULLA UIMAKOULUT

  toukokuu 2 @ 16:45 - toukokuu 30 @ 18:15
 2. Uimakoulukauden päättäjäiset 27.5.

  toukokuu 27 @ 18:00 - 20:00
 3. OULUN UINNIN KEVÄTKOKOUS

  toukokuu 30 @ 19:00 - 20:00
 4. Liikunallinen kesäleiri I

  kesäkuu 4 @ 08:00 - kesäkuu 8 @ 16:00
 5. Liikunnallinen kesäleiri II

  kesäkuu 11 @ 08:00 - kesäkuu 15 @ 16:00
 6. Trampoliini- ja akrobatiakurssit

  kesäkuu 11 @ 08:30 - kesäkuu 21 @ 17:00


Oulun Uinti somessa