Rolloryhmät

Rolloryhmät ovat 9-13 vuotiaiden uintiryhmiä, joissa harjoitellaan monipuolisesti 2-12 tuntia viikossa. Tavoite on kehittää uintitekniikoita, starttihyppyjä ja käännöksiä sekä tukea monipuolisella uinti- ja kuivaharjoittelulla nuoren fyysistä ja henkistä kehittymistä. Rolloryhmien tavoite on osallistua vuosittaiseen kansalliseen Rolloleiri ja -kisatapahtumaan kesäkuussa. Kyseessä on kilpailu- ja leiritapahtuma, perjantaista keskiviikkoon. Rolloryhmiä vastaavat ryhmät taitouinnin ja uimahyppyjen puolella ovat Helmet ja 10–13 vuotiaiden uimahyppykoulu.

Rolloryhmät on jaettu kahteen osaan:

 • Rollo-ryhmät, harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa, pääpaino on uintitekniikoiden opettelussa ja kauden kohokohtana on tietenkin Rolloleiri.
 • Rollo-kilparyhmät, harjoittelevat 3-10 kertaa viikossa, pääpaino on uintitekniikoiden, starttien ja käännösten harjoittelussa. Päätavoite on Rollokilpailut kesäkuussa.

Ryhmät, harjoitusajat, ohjaajat ja ryhmän koko tilanteen näet Oulun Uinnin Seuramapista, jossa tehdään myös ilmoittautuminen ryhmiin. Tässä linkki

Oulun Uinnin Seuramappiin

Tulevat tapahtumat

 1. Masters Talviuinnit

  tammikuu 27 @ 15:00 - 18:30
 2. Oulun Uinnit

  helmikuu 24 @ 15:00 - helmikuu 25 @ 17:00
 3. Nuorisouinnit

  huhtikuu 7 @ 08:00 - huhtikuu 8 @ 17:00


Oulun Uinti somessa